Lej en dekoratør

Hos SETUP har vi et team af dygtige dekoratører og samarbejdspartnere, som kan løse opgaver i hele landet. Vi udvælger nøje den rette dekoratør efter hver specifik opgave.

Vores dekoratører har alle samarbejdet med SETUP i mange år og vi kan stå inde for deres kompetencer og evner inden for visuel markedsføring. De forstår at skabe opmærksomhed og mersalg igennem dekoration af butik, messestand eller display.

Uden beregning kan du sende en kort beskrivelse af din opgave sammen med en budgetramme, hvorefter vi udarbejder et tema/oplæg ud fra budgettet og ønskerne. Når rammerne for projektet er accepteret, går SETUP-teamet i gang med at løse opgaven ud fra en gennemarbejdet projektplan.

Læs mere om SETUPs dekoratører herunder.

MØD VORES DEKORATIONSTEAM

Dekoratør Maria

Maria

Maria er 40 år og uddannet dekoratør i 1996. Hun har løst opgaver som dekoratør både herhjemme og i London.

Opgaverne er primært vinduesdekoration, temafester, kurser inden for skilteskrivning og dekoration, showrooms og messestande. Maria har også et samarbejde med en boligstylist, hvor hun indretter miljøer til reklame, blade og magasiner.

I 2006 blev Maria selvstændig og er fast tilknyttet SETUPs dekorationsteam under Brøndsholm A/S.

Anita

Anita har 25 års erfaring inden for dekoration og merchandising. Hun kan lide at være kreativ og gør alt for at ramme den stil som kunden ønsker.

Anita brænder altid for de projekter hun er involveret i, og yder sit bedste for at det hele går op i en højere enhed.

Anita har været en del af SETUPs dekorationsteam under Brøndsholm A/S siden 2016.

Dekoratør hos SETUP

Bettina

Bettina har over 20 års erfaring som dekoratør, og har lavet utallige vindues- og instore udstillinger inden for mange forskellige brancher og varegrupper.

Udover sit arbejde som dekoratør, har Bettina en generel bred erfaring inden for den kreative verden, og har haft mange forskellige opgaver, lige fra de mere grafiske opgaver, til at være koordinator for modeshows.

Bettina har en kæmpe passion for kreativitet, og ved intet bedre end at planlægge og udføre kreative opgaver.

I 2015 valgte Bettina at starte sit eget dekorationsfirma, og blev hermed tilknyttet SETUPs dekorationsteam under Brøndsholm A/S.

Dekoratør hos SETUP

Marie

Marie er uddannet dekoratør fra IDEmøbler Glostrup i 2006. Hun har siden arbejdet som visuel merchandiser for ONLY hos Bestseller inden hun startede sit eget firma i 2008.

Marie løser primært opgaver som visuel merchandiser for bl.a. Ferm Living, hvor hun opbygger shop-in-shop opgaver og Thuesen Jensen der handler med brands som KitchenAid, Pillivuyt og Alfi. Marie udfører også opgaver med vinduesdekoration, vinduesfolie af enhver art samt opbygger messestande.

Marie har været en del af SETUPs dekorationsteam under Brøndsholm A/S siden 2008.

Dekoratør hos SETUP

Henning

Henning er uddannet dekoratør i 2001 i Sallings Varehus i Ålborg.

Han beskæftiger sig med vinduesdekoration, folieopsætning, eventshows og messestande. Henning udvikler og bygger forskellige former for scenografi, som bl.a. gør, at han også bliver hyret som regissør i forskellige shows i Danmark.

Henning har et tæt samarbejde med produktionsselskabet Thierry Production.

Han har været en fast del af SETUPs dekorationsteam under Brøndsholm A/S siden 2008.

Tanja

Tanja er uddannet dekoratør og har mange års erfaring med dekoration og indretning. Hun har været dekoratør i Bilka, indretningskonsulent i IDEmøbler og selvstændig dekoratør i Aalborg området. Hun har bl.a. hjulpet Helsekost, apoteker, gallerier, Ide gardiner, Hi-Fi klubben Aalborg/Århus.

Tanja har også netbutikken og gårdbutikken rosen-lund.dk. Tanja har været fast tilknyttet SETUPs dekorationsteam under Brøndsholm A/S siden 2014.

Dorte

Dorte er uddannet dekoratør i Illums København i 1991. 25 års erfaring gør at man har et meget stor knowhow inden for faget, forstår en kreativ process, er top professionel, løsnings orrienteret og ikke mindst har et bredt kendskab til rigtig mange brancher.

Dorte har haft virksomhed siden 1998, ud over vindues dekoration og indretningsopgaver, udfører virksomheden messeopgaver både i Danmark og i udlandet.

Dorte har været tilknyttet SETUPs dekorationsteam under Brøndsholm A/S siden 1998.